Home Other LanguagesSwedish Language

Swedish Language

Välkommen till Nepal , här föddes Buddha
Manakamana Treks & Expedition är ett av de ledande företagen inom vandring och klättring i Nepal. Vi är proffs på äventyr och har arrangerat vandring och klättring i Himalaya för äventyrs-intresserade sedan 1990. Våra vandringar tar dig till spännande och sällan besökta platser i bergen och ger dig möjlighet att uppleva fin kultur och fantastiska vyer. Dom är upplagda för att passa var och en och vi har kunder i alla åldrar. Vanligtvis vandrar vi med små grupper vilket gör att vi kan anpassa vandringarna efter deltagarnas egna intressen.

Vår personal är välutbildad med bästa kunskaper och erfarenheter i branschen och dom gör allt för att tillgodose dig som kund.

Den utrustning vi har med oss under våra vandringar ökar både säkerheten och nöjet att vandra och vi tar största möjliga hänsyn till både natur och kultur på alla våra vandringar i bergen. Vi är anslutna till Trekking Agents Association of Nepal (TAAN), Nepal Mountaineering Association (NMA) och Nepal Association of Rafting Agents (NARA).
Fiexed Departure - Trekking, Peak Climbing, Expedition

Djungelsafari i Nepal
Bland de fjorton nationalparkerna och naturreservaten i Nepal erbjuder ROYAL CHITWAN NATIONAL PARK, BARDIA NATIONAL PARK och KOSHI TAPPU WILDLIFE RESERVE fina upplevelser av djurlivet i Asien. De här nationalparkerna erbjuder något av de finaste safariupplevelserna i hela världen.

Klättring i Nepal
I Nepal finns 8 av världens 14 högsta berg, välkända bland klättrare. Omkring tusen klättrare från hela världen besöker Nepal varje år för att stå på toppen av bergen i Himalaya.

 

Find Your Trip

Recommended On

  • responsible travel
  • remedys rx
  • just report
  • get your guide
  • responsible travel
  • Certificate of Excellence
  • Certificate of Excellence
Certificate of Excellence