Home Other LanguagesDutch Language

Dutch Language

Welkom in Nepal, de geboorteplaats van Boeddha.
Manakamana Treks en Expedition is een van de belangrijkste trekking en expeditie agenten in Nepal. Wij zijn een professioneel reisagentschap, die trekkings en expedities voor avontuurlijke enthousiastelingen in de Himalaya's organiseert sinds 1990.

We hebben onze reizen ontworpen om u naar onherbergzame routes en exotische bestemmingen te brengen met de mogelijkheid tot het ontdekken van een unieke cultuur en landschap. Onze reizen zijn ontworpen voor iedereen en onze klanten behoren tot alle leeftijdsgroepen en ervaringsniveaus. Normaal houden we de groep klein zodat we rekening kunnen houden met hun flexibiliteit en persoonlijke interesse.

Ons personeel is goed getraind, ervaren en heeft de reputatie verdiend tot de beste te behoren. Zij bezitten de vereiste eigenschappen om aan de persoonlijke behoeften van onze klanten te voldoen.

Onze topklasse trek uitrusting verhoogd het plezier in de reis voor u. Wij zijn ons er eveneens van bewust het milieu te sparen op al onze trips. Wij zijn ervan overtuigd dat het beschermen van het milieu en de lokale cultuur tot de basis principes van al onze treks behoren. Wij proberen onze invloed op de natuur en de lokale cultuur tot een minimum te beperken.

Wij zijn aangesloten bij de Trekking Agents Association of Nepal (TAAN), Nepal Mountaineering Association (NMA) en de Nepal Association of Rafting Agents (NARA).
Fiexed Departure - Trekking, Peak Climbing, Expedition 

 

 

Find Your Trip

Recommended On

  • responsible travel
  • remedys rx
  • just report
  • get your guide
  • responsible travel
  • Certificate of Excellence
  • Certificate of Excellence
Certificate of Excellence